Osoite
Henttaan puistokatu 6, Espoo
Aukioloajat
Ma - Pe: 10 - 19
La: 10 - 17

Kosmetologi käyttää erilaisia kaunistamisen tekniikoita tukemaan hyvinvointia ja terveyttä. Vaikka sisäinen kauneus onkin tärkein, me uskomme kokosydämisesti, että kun ihminen näyttää ulkoisesti hyvältä, hän myös tuntee olonsa sisäisesti paremmalta. Haluamme ylläpitää sellaista ympäristöä, mikä voimaannuttaa ja rohkaisee asiakkaitamme jokaisella elämän osa-alueella.


Mikä on SKY Kosmetologi?

Sky-Kosmetologi on koulutettu ihonhoitoalan ammattilainen, joka on sertifioitu kosmetologi. Nimi SKY tulee Kosmetologisten yhdistykseltä. Suomessa tämä nimike on ainoa takuu siitä, että kosmetologi on oikein koulutettu ammattilainen. Yksi tunnistaa ne sininen tähti merkki.

Mitä hoitoja tarjoatte?

Tarjoamme ihania hemmottelu- ja rentoutus hoitoja miehille ja naisille. Niitä ovat kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, vartalohoidot, lymfaattiset hoidot, karvojen poistot, ripsien ja kulmakarvojen värjäyksiä sekä rentouttavia kuumakivi hierontoja. Katso täydellinen luettelo täältä. Kaikki hoidot tehdään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Erityiset kauneudenhoitolaitteet

Käytämme useampia erikoislaitteita, jotka ovat suunniteltu erityisesti kosmetologisiin hoitoihin. Edistämme oikeita tekniikoita, tavoitteellista lähestymistapaa ja kohdennettuja hoitoja, jotta voit nähdä tuloksia. Kosmetologimme rakastaa myös kouluttaa! Hän antaa vinkkejä siitä, mitä voit tehdä kotona hoitotapaamisten välissä, joiden avulla voit saada eniten irti jokaisesta hoitokerrasta.